Dirigent og instruktører

Litt om korpsets historie finner du her.

Vi i Grünerløkka skoles musikkorps er så heldige at vi har verdens beste dirigent.

Cindy Franke har vært korpsets dirigent siden 1999, og hun bobler fortsatt over av energi, inspirasjon, entusiasme og mer eller mindre høytflyvende planer og ideer. Cindy er i tillegg en utmerket klarinettist og pedagog, og har utdannelse fra Universitetet og Norges Musikkhøgskole. E-postadressen til Cindy er dirigent(at)grunerkorps.no.

Cindy fikk 20-årsmedalje et par år på etterskudd. Foto: Ryan Beiler.

I 2022/2023 har vi i tillegg disse instruktørene:

Benjamin Witteman er vår fremragende slagsverksinstruktør, og har selv gått i korpset. Benjamin er kjempeflink, pedagogisk og stiller alltid opp, og alle slagsverkerne har Benjamin som instruktør på de individuelle spilletimene. Benjamin er også med som instruktør på alle samspill.

Benjamin og Alex, foto: Jamie Fuentes

Alex Salas Johansen har selv gått i korpset, nå er han musiker i diverse band, blant annet The Pueblo & Alex og Beglomeg. Vi så heldige å ha fått beholde ham i korpset, nå som instruktør på alle samspill, og han har også enkelttimer. Musikantene er kjempefornøyde med Alex. (Tlf. nr. 90865944.)

Alex, foto: Ryan Beiler.

Eira Elise Øverås har også selv gått i korpset, nå er hun ferdig på musikklinja på Edvard Munch og studerer jazz på Norges musikkhøgskole. Eira er utrolig musikalsk, arbeidsom, grundig og elevene hennes elsker henne.

Eira Elise Øverås, foto: Håvard Krogedal

Marianne Teie er forfatter og pedagog, og har vært ansatt i korpset siden slutten av 90-tallet. Marianne har hatt permisjon en tid for å skrive, og ga nettopp ut romanen Dama til Rune, en «sår, vakker og smart fortelling» i følge anmeldere. Nå er hun heldigvis tilbake som instruktør, og vi håper hun vil bruke tiden sin både på skriving og korps framover.

Milo Dordoni

Milo Dordoni er ny, fast instruktør hos oss høsten 2022, han har master fra Norges Musikkhøgskole, og spiller blant annet i Operaorkesteret. Han er morsom, livlig, pratsom og veldig italiensk i følge elevene hans, og imponerer dem med å fortelle at han øver minst fem timer om dagen.

Styreleder i korpset er Erik Syvertsen. Erik spiller gjerne stortromme når det trengs, og er verdens roligste, samvittighetsfulle og arbeidsomme styreleder, som virkelig elsker korps og alltid har full kontroll når det koker litt over hos oss andre. Han har også foreløpig tatt på seg vervet som loppegeneral, men det er bare fordi han ikke har hatt samvittighet til å dytte det over på noen andre. Erik svarer blant annet på e-postadressen styreleder(at)grunerkorps.no.

Erik Syvertsen, foto: Nina Iszatt.

I 2023 sitter også Inger Heiberg Woxholtt, Hilde Reinertsen og Mari Kjellevold Brygfjeld i styret.

Kasserere er Georg Smidt Børresen og Erik Aas Hegerstrøm. De har e-postadresse kasserer(at)grunerkorps.no.

Instrumentansvarlige er Elise Sivertsen og Hanne Cecilie Nilsen.

Uniformsansvarlige er Marianne Devold Kjellsen og Inger-Lill Skuland. De har e-postadresse: uniform(at)grunerkorps.no.

Evald Fjærgård må også nevnes, få har lagt ned så mange timers arbeid for korpset og loppemarkedet som Evald, og Beate, som fortsatte som kasserer lenge etter at egne barn hadde sluttet i korpset. Vi er dem evig takknemlige.

Evald Fjærgård, 17. mai 2021, foto: Håvard Krogedal